2BA: stuwende kracht achter OMDS

2BA: stuwende kracht achter OMDS

One Maritime Data Standard en de samenwerking tussen de vier grootste Nederlandse bedrijven in de maritieme sector en 2BA is binnen de industrie zeker niet onopgemerkt gebleven.

Het gevolg? Ook binnen deze bedrijfstak zetten steeds meer bedrijven geclassificeerde, uniforme productdata in om de efficiëntie binnen de leveringsketen te verhogen en faalkosten te verlagen.

2BA doet ten behoeve van de Nederlandse maritieme maakindustrie dienst als bewezen en betrouwbare digitale ‘motor’ in de ‘machinekamer’ van OMDS.

Samen sterk in maritiem cluster

Het deelnemersbestand van de 2BA datapool telt inmiddels bijna vierduizend zakelijke leveranciers en afnemers. Hieronder bevinden zich ruim 300 partijen die in hun profiel op 2BA hebben aangegeven actief te zijn binnen de maritieme maak- en/of onderhoudsindustrie dan wel hiervoor producten of artikelen leveren.

Deze groep bedrijven vormt het zogenaamde ‘2BA Maritiem Cluster’. Naast het uitwisselen van product- en aanverwante handelsinformatie biedt 2BA hiermee een interessant platform voor maritiem georiënteerde bedrijven als het gaat om het vinden van de juiste business partner(s).

Bekijk hier het actuele overzicht van aan de 2BA-datapool deelnemende bedrijven, onderverdeeld naar type bedrijf.